Rijmogelijkheden

Buitenbakken

Er zijn twee buitenbakken (20 x 55 en 20 x 40 meter) met verlichting aanwezig. Waarbij de grootste buitenbak een dressuurspiegel heeft. In deze buitenbakken kan bijna altijd gereden worden, doordat ze uitstekend gedraineerd zijn en er speciaal zand in ligt. 

De buitenbakken liggen achter elkaar. Het gedeelte tussen deze buitenbakken bevat ook zand, waardoor eventueel ook van de ene naar de andere bak gereden kan worden.

Paddock

Er is ook een gedraineerde paddock met verlichting aanwezig. Deze paddock is ongeveer 20 x 10 m.

Weilanden

In de weideperiode kan ook in het weiland gereden worden. Nadat een weiland is gemaaid, is het gras kort en geschikt om in te paardrijden. Meerdere weilanden zijn aanwezig, waaronder één van 8 hectare. Tevens zijn dressuurbordjes aanwezig die in het weiland uitgezet kunnen worden. In de weideperiode kan ook in het weiland gelest worden. 

Springen

Tussen de beide buitenbakken in is hindernismateriaal te vinden. Er zijn genoeg staanders en balken aanwezig om hindernissen mee te maken. In de weideperiode wordt een springparcours in het weiland gebouwd.

Buitenritten

Aangezien wij aan een doodlopende weg voor auto's wonen, is het een rustige weg. De bermen zijn breed genoeg om in te rijden. In de omgeving is o.a. het Stienser, Jelsumer en Leeuwarder bos te vinden.