Stalperiode

Dagelijks buiten

Voor een extra vergoeding van €10 per maand komen de paarden ook tijdens de stalperiode (ongeveer van oktober tot mei) overdag buiten. 2 Tot 5 uren per dag, afhankelijk van uw wensen. Wij brengen de paarden buiten en halen de paarden ook weer naar binnen. Op Facebook kunt u dagelijks vinden of de paarden door ons buiten gelaten worden, zodat u hiermee rekening kunt houden in het trainings-/bewegingsschema van uw paard.

Uitmesten

U kunt kiezen om zelf uw box uit te mesten of dit incidenteel of structureel door ons te laten doen. Wij vragen een vergoeding van €2 per box per dag voor het incidenteel uitmesten van een box. Voor structureel u box door ons laten uitmesten, kunt u het beste contact met ons opnemen om te informeren naar de kosten. 

Vlas

De paarden staan bij ons op vlas. Wij kopen in grotere hoeveelheden vlas in, waardoor de prijs van een pak vlas laag gehouden kan worden. Wij verkopen deze pakken vlas alleen aan paardeneigenaren/verzorgers die het voor hun paard bij ons op stal gebruiken. In overleg is het eventueel ook mogelijk om een andere boxbodembedekking voor uw paard te gebruiken.

Ruwvoer

Als ruwvoer voeren wij 3 a 4 keer per dag hooi/voordroogkuil van zeer goede kwaliteit. Dit ruwvoer wordt speciaal voor paarden gemaakt. Het gras wordt pas bij een langere lengte gemaaid en net zo lang gedroogd totdat het de juiste droogte heeft voor hooi. Hierna wordt het in plastic gewikkeld.

Slowfeeder

Het is ook mogelijk om te voeren via een slowfeeder. Een slowfeeder is een hooinet met een kleine maaswijdte. Door de kleine maaswijdte moet een paard moeite doen om het eten uit de slowfeeder te halen. Hierdoor eet het paard met kleinere happen en doet langer over het opeten van het hooi.

Krachtvoer

Wij kunnen uw paard ook krachtvoer voeren, maar dit dient u wel zelf aan te schaffen. Het krachtvoer kan in een voerton bij uw box bewaard worden.

Delen